tooltip after the triger
Јавете се веднаш
За инфо или помош при купување!
02/3094-550
100%

безбедно

Нарачаните производи ги плаќате при приемот, на доставувачот или во локалната пошта. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

Гаранција

за купениот производ
Потрошувачот има право да го замени производот во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети, како и фискалната сметка за производот или сметко потврдата.
Плаќање

на рати

Производот можете да го платите на рати, со кредитна картичка, според договорот кој го имате со банката.
Следете нè на:

Клуб 5*

Фитнес справи, производи за убавина и слабеење, садови за готвење и кујнски додатоци, чистачи на пареа и правосмукалки, апарати за домаќинство и градина...и многу повеќе!

Можност за плаќање со платежни картички:

Студио Модерна Дооел Скопје

Костурски Херои 38, 1000 Скопје, Македонија; тел: 02/3094-550 ; факс: 02/3094-543.

2015 Студио Модерна Дооел Скопје, сите права се задржани.